Xiaomi Mi Smart Band 4 – lansarea, preț și fișa tehnică

Bratara fitness de la Xiaomi, Mi Smart Band 4 a fost lansata in Europa la un pret de vanzare de 39,99 euro. Un ecran colorat si o autonomie de 20 de zile, iata principalele noutati. Pentru a oferi toate noutatile oferite de acest tracker de activitate citeste randurile de mai jos.

Xiaomi Mi Smart Band 4 arboreaza un ecran nou AMOLED colorat, mai mare de 40% si care beneficiaza de incredibila autonomie de 20 de zile, mult mai buna decat cea a predecesorului sau. Si asta nu este totul, bratara fitness beneficiaza si de un accelerometru pe trei axe care are grija de o intreaga gama de activitati. In ceea ce priveste design-ul, a patra generatie de bratara fitness de la Xiaomi este personalizabila.

Dupa cum au prevazut multi, exista mai multe variante, standard si NFC, aceasta din urma nu este inca disponibila in Europa. In privinta pretului, Xiaomi a decis sa o propuna cu 10 euro mai mult decat Mi Band 3. varianta NFC permite realizarea de plati contactless.

Ce aduce nou Mi Band Smart 4?
Mi Band Smart 4 este un dispozitiv etans cu o autonomie extraordinara, cu un senzor de frecventa cardiaca integrat si unul pentru supravegherea somnului. Mi Band originala a fost pusa in vanzare in 2014 si era un tracker de baza pentru somn si fitness, cu o autonomie a bateriei exceptionala si un pret mai mult decat abordabil. Pentru fiecare noua generatie Xiaomi a venit cu imbunatatiri, lui Mi Band 1S i s-a adaugat deja un senzor de frecventa cardiaca, lui Mi Band 2 un ecran OLED. In privinta lui Mi Band 3, ecranul a fost marit si a devenit posibila citirea mesajelor si notificarilor. Bratara beneficiaza si de o certificare 5ATM pentru rezistenta la scufundari de pana la 50 de metri adancime.

Chiar daca actualizarea din 2018 a transformat-o intr-un dispozitiv mai etans si asigurarea activitatilor specifice a fost facilitata, echiparea cu o baterie cu o capacitate mai importanta era esentiala. Mi Smart Band 4, anuntata pentru iunie 2019 este dotata cu un ecran mai mare, de 0,95 inchi (spre deosebire de 0,78 inchi) un AMOLED colorat de 120X240 pixeli, protejat de o sticla 2,5 D.

Interfata este tot tactila si integreaza pentru prima data un microfon pentru ca utilizatorul sa aiba posibilitatea de a controla aparatele inteligente prin intermediul Mi Smart Band 4.

Spre deosebire de versiunile anterioare, Mi Smart Band 4 vine cu imbunatatiri si la capitolul activitati sportive. Cea mai buna veste este aceea ca poate fi folosita si pentru inot. Restul optiunilor (notificari, control al muzicii), regasite si la Mi Smart Band 3 sunt disponibile in continuare si pentru Band 4. Mi Smart Band 4 are o baterie putin mai mare decat generatiile anterioare, de 135 mAh, ceea ce asigura autonomia excelenta de 20 de zile de care vorbeam mai sus.

Bratara este deja disponibila pentru precomanda insa, deocamdata doar versiunea standard, nu si cea NFC, rezervata momentan pentru China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *