Xiaomi Mi CC9 – tot ce știm până în acest moment

In urma cu cateva zile, Xiaomi a oprit in mod oficial productia celor doua principale game de smartphone-uri: Mi Max si Mi Note. Chiar daca ultimul aparat al seriei Mi Max a fost lansat anul trecut, seria Mi Note nu a mai avut telefoane noi de la Mi Note 3 lansat in urma cu doua generatii. Modificarile Mi Max si Mi Note vor fi inlocuite de o serie noua de smartphone-uri, Xiaomi Mi CC. Se presupune ca aceasta serie de telefoane va include smartphone-uri special concepute pentru tineri, cu functionalitati orientate spre tanara generatie si cu o estetica excelenta. Inca nu stim cand va fi lansata in mod oficial aceasta noua serie insa in acest articol am adunat tot ce stim pana in acest moment despre Mi CC9.

Linia Xiaomi Mi CC reprezinta o noua serie de telefoane pentru tineri, dezvoltata in colaborare cu Meitu, celebrul fabricant de smartphone-uri de lux, recent achizitionat de gigantul constructor chinezesc de smartphone-uri. Dupa Lei Jung, presedintele Xiaomi, CC semnifica colorat si creativ si a fost dezvoltat de catre echipa Chic&Cool 90. Aceasta echipa este compusa din persoane nascute dupa anul 90 si care lucreaza in cadrul departamentului de dezvoltare si cercetare Xiaomi si Meitu. Noua linie isi va face debutul cu trei telefoane – Xiaomi Mi CC9 (9 va face referire la varsta societatii si la anul 2019), o optiune mai abordabila denumita Mi CC9 si Meitu Custom Edition CC9.

Xiaomi Mi CC va fi o serie axata pe culorile si design-ul in tendinte precum si pe selfie-uri datorita tehnologiei de tratament a imaginii inovante dezvoltate de Meitu. Asteptam in egala masura camere dorsale incredibile. Se presupune ca primul telefon al seriei, Mi CC9 va fi prezentat in culorile vii White Lovers si Dark Blue Planet. Ecranul va fi un panou OLED de 6,39 inchi si va fi dotat cu un scanner de amprenta digitala sub ecran. Va beneficia de o rezolutie Full HD+. Sub carcasa regasim un procesor octa-core, cel mai probabil un Snapdragon 710 de la Qualcomm. Sistemul de exploatare va fi un Android 9 Pie, probabil configurat de MIUI si va fi dotat cu o camera foto tripla. Bateria este de 3940 mAh si va suporta incarcarea rapida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *