The End Of The F***ing World sezonul 2 – de ce să te uiți la urmarea sa?

La doi ani dupa ce a aparut online sezonul 1 al serialului « The End Of The F***ing World”, cel de-al doilea sezon est in sfarsit disponibil pe Netflix. Cu siguranta ca unii dintre voi abia asteapta sa apara pentru a obtine in sfarsit, raspunsul la intrebarea- “oare James, adica Alex Lawther a murit?

Daca te-ai apucat de binge- watching, asteptand sa termini prima parte, iti dam cateva motive pentru a te apuca mai apoi si de partea cu numarul 2.

Adaptat dupa banda desenata cu acelasi nume a lui Charles Forsman, acest serial a castigat foarte repede foarte multi fani pe Netflix. Dar sa fim sinceri, chiar nu ai cum sa nu te atasezi de James si de Alyssa, cei doi adolescent mai rebeli si mai ciudatei. Sau de povestea lor.

Sezonul 2, anuntat deci de ceva vreme, in august 2018 nu este deloc o supriza. Dar a trebuit ca fanii Netflix sa astepte ceva pana serialul a fost disponibil pe Netflix, celebra platforma de streaming.

O urmare bine gandita si bine gasita. Dupa evenimentele din primul sezon, foarte multa lumea se gandea cum vor fi noile episoade. Ei bine, acestia au avut parte chiar de o surpriza neasteptata, dar foarte reusita. Trebuie sa stii ca vei fi foarte repede captivat de noua poveste.

Este o adevarata placere sa o regasim pe Alyssa care este la fel de geniala si care are un temperament de foc, ca de obicei. S-a mai calmat din sezonul cu numarul 1, dar starea sa naturala revine destul de repede sa preia controlul. Va avea loc o mare schimbare in viata sa, deoarece se va casatori… dar oare cu cine? Mister… va trebui de asemenea sa isi infrunte trecutul, dar nu iti spunem mai mult.

Bonnie, un personaj mai creepy, dar interesant. Bonnie, un personaj jucat de Naomi Ackie, este noul personaj al sezonului cu numarul 2. Este la fel de important ca si Alyssa, deoarece noua parte este centrata pe povestea sa. Aceasta are o misterioasa conexiune cu Alyssa si vine cu un adevarat atu in plus pentru serialul britanic. Isi intepreteaza perfect rolul deci fie o vei iubi, fie o vei uri.

Raspunusul pe care il astepta toata lumea. Cel mai bun motiv pentru care sa te uiti la al doilea sezon al serialului- sa obtii in sfarsit raspunsul la intrebarea urmatoare- James, adolescentul psihopat, oare a murit sau nu? Dupa doi ani de asteptare, vom afla cu siguranta si raspunsul la aceasta intrebare. Ramane de vazut… recunoaste ca nu ai cum sa rezisti acestui mister care trebuie neaparat sa fie dezlegat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *