Spontaneous (2020) – comedie horror

Exista o veritabila originalitate in filmul Sponetaneous si schema sa de comedie horror. Nu este prima data cand genul horror aduce in discutie combustia sponatana. Tobe Hooper a lansat in 1990 Spontaneous Combustion, un film horror care vorbea despre aceasta idee, cum oamenii ar putea exploda in orice moment. De altfel, este un fapt care chiar exista (si care, din fericire, este extrem de rar).

Spontaneous insa este total diferit data de restul filmelor din acest gen, este un amestec destul de seducator totodata horror al oamenilor care explodeaza (exploziile nu sunt niciodata in fata camerei de filmat, doar sangele care tasneste este vizibil) cu o atmosfera de sfarsit de lume in care adolescentii vor sa profite din plin de putinul timp care le-a ramas de trait.

Spontaneous incepe ca un film curios in timp ce totul se inlantuie rapid insa povestea nu lasa nimic la voia intamplarii precum guvernul si ancheta sa si situatia in care se afla eroina noastra, Mara care va avea sansa sa se intalneasca cu Dylan pentru a-i marturisi acestuia sentimentele. Aventura intre cei doi adolescenti este cu adevarat impresionanta si reuseste sa ne ofere ceva original, ceea ce schimba relatiile obisnuite dintre adolescenti.

Synopsis: Elevii unui liceu din New Jersey sunt victimele unei epidemii de combustie spontana.
Aceasta poveste cu epidemia unor bombe umane nu cauta cu adevarat un vinovat pentru aceasta situatie. Spontaneous nu vrea sa ne vorbeasca despre adevarata origine a acestor explozii corporale ci mai degraba vrea sa ne vorbeasca despre alte lucruri, in special despre felul in care personajele vad toata aceasta situatie din punct de vedere psihologic. Spontaneous are o nota constanta de speranta pusa in scena in jurul adolescentei Mara. Aceasta este o adolescenta mai putin obisnuita. Katherine Langford este cu adevarat perfecta de-a lungul filmului.
Pe scurt,Spontaneous (2020) este o surpriza placuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *