Sons of ‘Ndrangheta: lupta unui judecător pentru a salva copiii mafiei

Printre numeroasele noutati italiene aparute in catalogul Netflix se numara si Sons of ‘Ndrangheta care vorbeste despre lupta disperata dusa de un judecator pentru a salva copiii mafiei.

Bine ati venit in inima mafiei calabreze, ‘Ndrangheta. Nimeni nu alege sa se nasca intr-o familie de mafioti insa mostenim “traditiile” familiale din tata in fiu. Si, din pacate, toti acesti copii de mafioti sfarsesc intr-un mod cat se poate de tragic, morti sau otraviti. Totul incepe printr-un scurt flashback.

Judecatorul Marco Lo Bianco (Alessandro Preziosi) incearca sa il convinga pe mai tanarul Giovanni (Vincenzo Palazzo) sa il urmeze la Messina si sa scape astfel de destinul mafiot pe care l-a mostenit fara voia sa. Tanarul refuza pana in ultimul moment si, in cele din urma, se alatura mamei sale, Enza care, insotita de ceilalti doi copii, Domenico si Teresa il vor regasi pe tatal de familie, Antonio, nevoit sa fuga din cauza numeroaselor amenintari primite. O descindere a politiei este facuta putin mai tarziu. Antonio reuseste sa fuga si Giovanni ajunge in spatele gratiilor.

15 ani mai tarziu, micutul Domenico este acum un adolescent in varsta de 17 ani si are deja legaturi cu mafia. Arestat pentru detinere ilegala de arme, judecatorul decide totusi sa nu il condamne insa considera ca mama sa nu este capabila sa ii ofere o educatie normala si decide sa incredinteze minorul serviciilor sociale. Pana la varsta majoratului, Domenico, un adolescent rebel, va trai intr-un camin alaturi de alti tineri si va descoperi ca viata departe de mafie este posibila si ca este chiar frumoasa.

Sons of ‘Ndrangheta ne ofera o scufundare fascinanta in inima unei familii de mafioti. Tatal este fugitiv de ani de zile, mama a acceptat soarta care i-a fost rezervata, este resemnata si Domenico are acum rolul de cap al familiei. Sora este obligata sa se casatoreasca cu un barbat pe care nu il iubeste…

Inspirat din fapte reale, Sons of ‘Ndrangheta are un scenariu demn de un thriller de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *