Samsung Galaxy Fold: lansarea, preț și fișa tehnică

Descopera fenomenalul smartphone pliabil de la Samsung, Galaxy Fold.

Samsung Galaxy Fold, prezentat in timpul evenimentului Unpacked al societatii sud-coreene a fost mai apoi dezvaluit si in timpul unei conferinte a dezvoltatorilor de telefoane mobile.

Numele care se spunea ca urmeaza sa ii fie atribuit ne-a alimentat mai multa vreme imaginatia – Galaxy X, Galaxy F sau Galaxy Flex. In cele din urma constructorul a optat pentru numele de Galaxy Fold (pliabil).

Iata principalele sale caracteristici si functionalitati:
– ecran Dynamic AMOLED de 7,3 inchi pliabil cu un format 4:2:3;
– 4,6 inchi la interior, super AMOLED 21:9 format de imagine;
– sase senzori foto;
– 12 GB RAM, 512 GB stocare;
– baterie de 4380 mAh, repartizata in ambele parti;
– Android Pie 9;

Samsung Galaxy Fold se pliaza in doua si incape cu usurinta intr-un buzunar.

Poti folosi noua interfata ONE UI de la Samsung si vei fi in masura sa executi trei aplicatii in acelasi timp.

Constructorul sud-coreean a marturisit faptul ca aplicatiile trec de la ecranul mic la cel mai mare pe masura ce aparatul se pliaza. In practica acest lucru inseamna ca utilizatorii vor putea naviga pe Internet, sa vizioneze clipuri video si sa foloseasca simultan trei aplicatii active pe ecran.

Care este data oficiala de lansare pentru Samsung Galaxy Fold?
Samsung Galaxy Fold a fost anuntat in timpul evenimentului Samsung Unpacked ce a avut loc pe data de 20 februarie. Comercializarea sa in Statele Unite ale Americii a fost prevazuta pentru data de 26 aprilie si in Europa pentru 3 mai. Cu toate acestea, in urma unui numar destul de mare de probleme intampinate, in special cu ecranul, compania a preferat sa amane aceasta lansare. Pentru moment, nu se cunoaste data oficiala de lansare.

Cat va costa Samsung Galaxy Fold?
Tine-te bine, Galaxy Fold va costa in jur de 2020 de euro. Vei primi in pachet o pereche gratuita de Galaxy Buds, un etui Kevlar si vei beneficia de un an de garantie Samsung Care+. Va fi vandut in patru culori, argintiu stelar, negru cosmos, verde martian si albastru astro.

Care sunt caracteristicile Samsung Galaxy Fold?
Telefonul este dotat cu un ecran Infinity Flex Display, de 7,3 inchi atunci cand este pliat si 4,6 inchi atunci cand nu este pliat. Dupa cum spuneam ami sus, telefonul foloseste o interfata noua pentru a executa trei aplicatii odata. Samsung a inventat un nou strat de polimer si a creat un ecran cu aproximativ 50% mai subtire decat ecranul standard al unui smartphone. Fold se pliaza asemenea unei carti si se inchide destul de usor.

Aparatele foto
Fold este dotat in total cu sase senzori foto ceea ce garanteaza faptul ca, pliat sau nu, exista un senzor pregatit sa filmeze sau sa faca poze. In interior regasim un aparat foto de 10 MP si un spate o configuratie tripla care este folosita in egala masura si pentru Galaxy S10 cu obiective ultra largi, largi si un teleobiectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *