OnePlus 6T vs Galaxy S9 Plus – care este făcut pentru tine?

OnePlus6T si Galaxy S9 Plus se numara printre cele mai populare smartphone-uri din gama premium ale momentului. Pozitionate la un tarif similar, cele doua telefoane nu duc lipsa de atuuri pentru a seduce utilizatorii. Insa pe care ar tebui sa il achizitionezi, care este facut pentru tine?

Doua aparate excelente. Inainte de orice, trebuie sa stii ca aceste telefoane sunt niste parteneri excelenti in viata de zi cu zi. Este putin probabil sa fii dezamagit de unul din ele. OnePlus si Samsung au stiut cum sa isi demonstreze eficienta de-a lungul anilor si aceste doua modele reprezinta un exemplu graitor in acest sens. Cele doua terminale prezinta atuuri diferite insa vom vedea acest lucru putin mai tarziu. Un lucru este sigur, nu vei intampina probleme in ceea ce priveste performantele.

Pe de o parte, OnePlus 6T beneficiaza de Snapdragon 845 cu 6 sau 8 GB ROM in functie de varianta aleasa. Pe de alta parte, Galaxy S9 dispune de un procesor Exynos 9810 cu 6 GB ROM.

Ar trebui sa optezi pentru OnePlus 6T daca:

Iti doresti un senzor de amprente sub ecran. Acesta se dovedeste a fi un regal pentru utilizatori. Facil de folosit si destul de rapid de configurat, se dovedeste ca senzorul de amprente sub ecran este cel mai rapid de pana acum. Singurul dezavantaj este acela ca OnePlus a trebuit sa renunte la mufa jack in beneficiul senorului.
Iti doresti un Android Pie si mai multa fluiditate. Fara indoiala, smartphone-ul va primi rapid urmatoarea actualizare, Android Q.
Iti doresti un smartphone mai rezistent. In ceea ce priveste autonomia, smartphone-ul de la OnePlus are un avantaj fata de Samsung. Asigura o zi de autonomie sau chiar mai mult.

Ar trebui sa optezi pentru Samsung Galaxy S9+ daca:

Detesti bretonul. Popularizat de Apple, bretonul apare azi pe numeroase aparate Android spre nemultumirea unui numar mare de utilizatori care refuza sa il adopte printre care si OnePlus 6T. Galaxy S9+ propune deci un ecran fara breton, AMOLED, cu o luminozitate superioara.
Iti doresti o mai buna experienta foto si video. Chiar daca OnePlus a depus numeroase eforturi in acest sens, Galaxy S9+ este mult mai bun la acest capitol. Cei doi senzori de 12 MP sunt stabilizati in maniera optica. Datorita unui autoficus hibrid, tehnologia Dual Pixel si deschiderea variabila, Galaxy S9+ ofera poze mul mai reusite, chiar si in conditii de luminozitate redusa.

Iti doresti un sunet stereo, o mufa mini-jack si incarcare fara fir. Pe langa faptul ca propune o incarcare fara fir, Galaxy S9+ este singurul terminal care propune un sunet stereo. Certificarea Dolby-Atmos este si ea prezenta pe acest telefon si ofera o experienta mult mai placuta utilizatorului. Fabricantul ofera in egala masura casti AKG in cutie, extrem de bune si eficiente. La acestea se adauga faptul ca Samsung Galaxy S9+ propune o mufa mini-jack si intelegi de ce experienta multimedia a acestui telefon de la Samsung este mai buna decat cea oferita de rivalul mai sus mentonat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?