Nintendo Switch 2 – lansarea, zvonuri și noutăți așteptate

Zvonurile conform carora un nou Nintendo Switch este in lucru au inceput sa circule de ceva vreme. Am adunat pentru voi toate informatiile existente pana la acest moment si cateva din caracteristicile sale tehnice.

Aviz fanilor acestei console hibrid, se pare ca Nintendo pregateste intens un Switch 2. Insa care va fi designul acesteia, specificitatile tehnice si, mai ales, data lansarii?

Data lansarii
Insa nu se cunoaste exact data lansarii pentru Nintendo Switch 2 insa acest lucru nu ne impiedica sa pariem pe o data de lansare. Cel mai probabil, aceasta va fi lansata in 2022 deoarece prima consola a fost lansata in 2012, a doua in 2017. Se pare ca si Xbox Two si Ps5 vor fi lansate in egala masura in 2022.

Din nefericire, exista putine informatii pentru moment despre noua Nintendo Switch, atat in ceea ce proveste design-ul cat si performantele. Cu toate acestea, piratii informatici par sa fi aflat cate ceva. Au descoperit referinte legate de un nou ecran T214 (care reprezinta o imbunatatire a actualului ecran T210), un nou PCB (Print Circuit Board) precum si 8GB RAM.

Ecranul consolei va fi unul LCD si va beneficia de o serie de noi functionalitati si performante. Conform unui articol publicat de Wall Street Journal, Nintendo prevede lansarea a doua noi versiuni pentru Switch. Una ar fi o editie Pro cu functionalitati mai avansate decat prima generatie adresandu-se gamerilor mai experimentati si mai exigenti. Cealalta versiune ar fi o declinare Lite a versiunii Pro, putin mai ieftina insa sacrificand cateva functii.

Ce ne-ar placea sa vedem nou la Nintendo Switch 2?
Da, ai dreptate, stim foarte putine lucruri despre Nintendo Switch 2. Insa, in ciuda acestui lucru, dupa cativa ani de la lansarea primei generatii, am avut timp sa ne gandim la cateva idei de schimbare din care Nintendo s-ar putea inspira. Unul din principalele aspecte care ar merita o schimbare este afisajul, actualmente de 720p. Exista deja smartphone-uri 4K, Switch 2 de ce nu ar beneficia de o astfel de tehnologie? Jocuri precum Zelda : BOTW sau Super Mario Odyssey ar beneficia de o calitate excelenta, fara sa fie nevoie sa ne mai conectam la televizor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?