My Holo Love – o poveste de iubire SF

My Holo Love pe Netflix- un serial coreean promitator despre iubire si inteligenta artificiala.

Serialul coreean My Holo Love de pe Netflix este cel care isi pune mai multe intrebari despre locul inteligentei artificiale in viata sentimentala a unei persoane.

La cateva saptamani dupa Sfantul- Valentin, serialele romantice inca sunt foarte in voga pe Netflix si nu numai. Daca ai adorat Soulmates de pe Amazon Prime Video ar trebui sa arunci un ochi si la My Holo Love pe Netflix.

Primul spunea povestea unor persoane care au reusit sa isi gaseasca sufletul pereche datorita unui test ADN. Acesta il urmareste pe tanara So-Yeon, o anagajata la o firma de optica care se indragosteste de o inteligenta artificiala.

So –Yeon sufera de un handicap vizibil. Este vorba despre prosopagnozie. Aceasa maladie se manifesta printr-o problema de a recunoaste fetele deci viata ei este una extrem de dificila. Deci prefera sa nu se mai adreseze nimanui si viata sa devine din ce in ce mai grea deoarece boala incepe sa progreseze.

Printr-un concurs de circumstante, o pereche de ochelari magici ajung in geanta sa. Incercandu-i, aceasta face cunostinta cu Holo, o holograma dotata cu inteligenta artificiala. Aceasta o va ajuta enorm in viata de zi cu zi si fara sa stie aceasta devine prima care testeaza acest concept inovator, foarte cautat de concurenta. Dar oare va fi in pericol?

Serialul se intreaba inca o data cu privire la locul inteligentei artificiale si al robotilor in viata noastra. Si povestea lui So-Yeon este una extrem de emtionanta. Si aceasta se va atasa din ce in ce mai mult de Holo si va ajunge sa il cunoasca si pe creatorul sau, un barbat adevarat, aproape identic cu Holo. Cum va reactiona oare? Intriga futurista si sentimentala va evolua rapid inspre un thriller deoarece tehnlogia inventata este una foarte cautata. Dar poate ca povestea nu a fost aprofundata asa cum trebuia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *