Google Pixel 4 – data lansării, preț și alte zvonuri

Chiar daca lansarea noului Google Pixel 4 a fost prevazuta pentru luna octombrie, numeroase scurgeri de informatii au aparut deja cu privire la principalele sale caracteristici. Descopera tot ce se stie deja despre noul telefon Google, Pixel 4.

Cand va fi lansat Google Pixel 4? Google stie cum sa isi puna fanii pe jar. In timp ce lansarea lui Pixel 4 nu este prevazuta inainte de octombrie 2019, gigantul american a publicat recent o poza, pe contul sau de Twitter cu ceea ce pare a fi noul sau telefon vedeta.

Ne asteptam ca Google sa lanseze Pixel 4 in luna octombrie a acestui an, Google avand obiceiul sa isi anunte noile telefoane in timpul Google Hardware Event care se deruleaza in aceasta perioada.

Cat va costa Google Pixel 4? Preturile de vanzare vor depinde de faptul daca Google decide sa ii ofere noului sau model tehnologia 5G sau nu. Daca va fi acesta cazul atunci cu siguranta va fi mai scump decat predecesorii sai. In schimb, daca Google decide sa nu isi doteze noul telefon cu tehnologia 5G atunci ne gandim la un pret similar cu cel al telefoanelor Pixel 3 si 3XL care costa 859 respectiv 959, modelele standard.

Pixel 4 si Pixel 4XL sunt cunoscute sub numele de cod Flame si Coral. Zvonurile sustin ca va exista si un Google Pixel 4 mini insa acest lucru nu este inca confirmat, ramane de vazut. Designul este unul epurat, similar cu el oferit de Samsung Galaxy S10 Plus. Va beneficia de un senzor de amprente digitale integrat in ecran. Ecranul este de 6 inchi pentru Pixel 4 si de 6,6 inchi pentru Pixel 4 XL. Remarcam in egala masura o camera cu obiectiv dublu si absenta bretonului.

Dupa cum spuneam mai sus, Pixel 4 va fi echipat cu un aparat foto dublu si, conform zvonurilor, va combina un obiectiv de 12mpx cu autofocus cu un teleobiectiv de 16mpx. Noile telefoane de la Google ar trebui sa profite de noul procesor Snapdragon 855 care inlocuieste Snapdragon-ul precedent, 845. A fost dezvaluita in egala masura trecerea la 6GB spre deosebire de $GB in cazul predecesorului sau. Va functiona sub Android 10.0 Q, versiunea sa beta fiind deja disponibila si lansarea sa oficiala prevazuta pentru august 2019. Google a mai confirmat doua noi functionalitati – detectarea miscarii si Face Unlock pentru noile sale telefoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *