Friends – de ce este cel mai bun serial al tuturor timpurilor?

Serialul „Friends”, cel care a implinit in anul 2020 25 de ani, continua sa fie si va fi mereu, se pare, cel mai bun serial al tuturor timpurilor. De ce?

Pentru cele 10 sezoane ale sale si cele 236 de episoade. In ultimii zece ani, acest serial a devenit un serial emblematic, un serial la care se uita chiar si tinerii din zilele noastre. Este cel care urmareste viata de zi cu zi a sase prieteni, colocatari cu un umor fara pereche. Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler si Joey, care la inceput sunt celibatari.

Pentru personajele sale. Nervozele lui Monica, pasiunea pentru moda a lui Rachel, aerul usor prostut al lui Joey, Ross care este mereu fara noroc si care mereu se plange, cantecele culte precum Smelly Cat ale lui Phoebe… fiecare in felul lor si cu personalitatea sa, cu care fiecare dintre noi am crescut si in care ne-am regasit multi dintre noi.

Pentru lectiile sale de viata. In ciuda umorului sau lejer si a situatiilor satirice din serial, fiecare episod al sau este imaginat drept o lectie de viata. Cea mai importanta, bineinteles, te poti baza mereu pe prieteni si nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la ceea ce zic cei din jur.

Pentru invitatii sai celebri. In acest serial au aparut de –a lungul timpului mai multe vedete. Printre ele le putem aminti pe Brad Pitt, care are rolul unui vechi prieten de-al lui Ross, pe Danny De Vito, care are rolul unui barbat care face striptease, la o petrecere a lui Phoebe, dr si pe David Arquette, Alec Baldwin, Kristin Davis, Dakota Fanning sau Wynona Ryder.

Pentru look-urile sale emblematice tipice pentru anii 90. Stiati ca tunsoarea lui Rachel din serial din primele doua sezoane a devenit atat de populara, incat pana la urma a fost numita The Rachel? Friends este fara doar si poate un serial tipic pentru anii 90 care a pus cel mai bine in lumina stilul acelor ani care fascineaza mai mult ca niciodata tinerii din zilele noastre. Aici pot intra combinatia de maiou alb si blugi vintage, sacourile cu umerii XXL sau celebriidad shoes imaculati…

Pentru genericul sau care ne intra in minte. „I ll be there for you… nu putem sa evocam acest serial fara sa ne gandim la aceste versuri fredonate de mii de persoane din intreaga lume. Acest refren de la The Rembrandts scris special pentru serial compus de Alee Williams, decedata in 24 decembrie 2019. Si inca ne mai suna in cap la 15 ani de cand serialul s-a incheiat. Iar genericul a fost inregistrat la doar cateva ore dupa ce cantecul a fost compus langa o fantana din inima studiourilor Warner Bross.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *