Eroinele din seriale care nu au fost apreciate la justa lor valoare

Atunci cand vine vorba despre cele mai frumoase sau mai interesante seriale, nu doar personajele principale merita intreaga noastra atentie. Sunt si o multime de eroine ce merota sa fie apreciate la justa lor valoare.

Si chiar daca fanii le apreciaza mai putin decat personajele principale, sunt indispensabile intrigii si stiu si ele foarte bine cum sa ne seduca. Sunt amuzante, sun atragatoare, sunt tandre, ne emotioneaza sau sunt impertinente… iata care sunt eroinele din seriale care nu au fost apreciate la justa lor valoare.

Amelia Sheperd, « Grey’s Anatomy ». Cu siguranta ca serialul nu se numeste « Sheperd’s Anatomy » si acest personaj s-a alaturat actiunii mai tarziu dupa un sejur mai prelingit in « Private Practice ». Dar sora lui Derek, merita mai multa recunostinta decat a primit, poate la fel de multa ca si fratele sau. Determinata, curajoasa si o luptatoare, Amelia a trecut prin situatii teribile si a reusit sa isi construiasca in acelasi timp o cariera stralucitoare.

Bonnie Carlson, « Big Little Lies ». Zoë Kravitz ne incanta inca o data cu enormul sau talent in acest serial. Este un personaj foarte emotionant si puternic, cu coduri morale mai stricte decat Madeline sau Celeste. Sunt personaje stralucitoare in seriale, dar « Big Little Lies » nu ar fi avut acelasi succes fara numeroase personaje de top, printre care se numara si Bonnie.

Wendy Car, « Mindhunter ». Serialul Netflix este focalizat mai ales pe duo-ul format de Holden Ford si Bill Trench, dar acestia ar fi pierduti fara ajutorul furnizat de psihologul Wendy Carr, interpretata stralucitor de Anna Torv. Discreta in primul sezon, Wendy s-a impus mai tare in sezonul 2.

Kat Hernandez, “Euphoria”. Nu are deocamdata decat un singur sezon, dar acest serial are o popularitate din ce in ce mai mare. Pe langa Zendaya si Hunter Schafer, care sunt fantastice in rolurile lui Rue si Jules, trebuie sa subliniem si talentul incredibil al lui Barbie Ferreira care are rolul lui Kat. O eroina care iese din tipare si care traseaza o noua cale eliberatoare pentru adolescenti. Abia asteptam sa vedem si sezonul 2.

Anne Lister, « Gentleman Jack ». Suranne Jones este o Anne Lister fantastica in Gentleman Jack. Dar serialul devine si mai cool cand aflam ca Anne Lister chiar exista. Si chiar daca serialul nu a facut prea multe valuri, merita sa fie vazut pentru aceasta actrita fantastica.

Violet Crawly, «Downtown Abbey ». Cu toate replicile sale culte si cu o Maggie Smith in top, Violet este un personaj emblematic al serialului. Este cea care face ce vrea si isi asuma asta, fiind impertinenta si foarte curajoasa, aducand enorm de multe lucruri celebrului serial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *