Elite, sezonul 3 – ce trebuie să știi despre Yeray și Malick, două personaje noi

Acestia se alatura trioul-ului de comedieni sositi anul trecut si castingului original al serialului Elite : Samuel (Itzan Escamilla), Lu (Danna Paola), Guzman (Miguel Bernardeau), Carla (Ester Expósito), Polo (Álvaro Rico), Nadia (Mina El Hammani), Ander (Arón Piper) et Omar (Omar Ayuso).

Ester Exposito este cea care a dezvaluit chipul celor doua personaje noi prin intermediul unui clip video postat pe retelele sociale.

Yeray, interpretat de Sergio Momo. Personajul lui Yeray, pe care Sergio Momo il interpreteaza in sezonul 3 al serialului Elite se va apropia din ce in ce mai tare de Carla. In trailerul aparut pentru sezonul 3 am putut vedea ca dupa ce Sergio i-a declarat iubirea fostei iubite a lui Polo, aceasta din urma ajunge in bratele noului elev de liceu. Un nou triunghi amoros care ar trebui sa ne rezerve cateva surprize de-a lungul acestui nou sezon. Cat despre actor, acesta a mai putut fi vazut in serialul spaniol El Vecino, difuzat tot pe Netflix in 2019 si in filmul spaniol Rescue Under Fire in 2017.

Malick, interpretat de Leiti Sene. Cat despre Malick, al carui rol este interpretat de actorul Leiti Sene, acesta pare decis sa o ceara in casatorie pe Nadia, mai hotarat ca oricand. In trailer acesta ii intinde o cutie care contine un inel de logodna. Cat despre comedian, acesta a aparut doar intr-un scurt-metraj intitulat Poison. Inainte de a se lansa in actorie, acesta s-a facut cunoscut in industria muzicala, este rapper cunoscut in Spania.

Filmarile pentru sezonul 3 al serialului Elite s-au incheiat deja in octombrie 2019. Cele 8 episoade ale sezonului 3 al serialului vor fi difuzate in toamna acestui an. In ultima zi de filmari, una din principalele actrite ale serialului, Danna Paola a avut parte de un moment emotionant pe platourile de filmare. Pe platou si-a facut aparitia o trupa de mariachi in timp pe Itzan Escamila a fost vizitat de bunica sa pe platoul de filmare.

Sezonul 3 al serialului Elite a costat mult mai mult decat precedentele conform declaratiilor facute de Dario Madrona, creatorul serialului. Insa nu l-a deranjat acest lucru deoarece productia a avut parte de un salt calitativ. Va exista un mister de rezolvat si vor exista o multime de flashback-uri. Unul din personajele mai vechi din serial, rasfatata si egoista Lu este interpretata de actrita Danna Paola pe care unii o cunosc din telenovela La Dona care este in prezent difuzata la noi in tara de canalul Pro Gold. Dupa incheierea filmarilor, actrita a inceput filmarile pentru sezonul 2 din La Dona care va fi difuzat incepand cu aceasta toamna, cel mai probabil de Telemundo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *