El Inocente, noul serial spaniol difuzat de Netflix

Noua adaptare televizata a unui roman apartinand scriitorului Harlan Coben, El Inocente dispune de numeroase atuuri pentru a se impune drept un serial de succes. Dincolo de distributia condusa de Mario Casas, serialul beneficiaza de prezenta lui Oriol Paulo atat in privinta scenariului cat si in privinta regiei. Dupa The Body si The Invisible Guest, realizatorul a inventat un nou joc de pista intrigant si infernal totodata.

El Inocente: noua adaptare a lui Harlan Coben
Asteptat in viitorul apropiat pe Netflix, El Inocente dispune de toate ingredientele necesare pentru a deveni serialul favorit al abonatilor Netflix, pasionati de anchete politiste. Serialul este alcatuit din opt episoade. In serial, Matt incearca sa puna punct unui conflict insa totul se transforma intr-o veritabila drama. Unul din agresorii sai isi pierde viata si Matt este condamnat la noua ani de inchisoare. Noua ani mai tarziu, Matt este eliberat din inchisoare si reuseste sa se angajeze ca si consilier juridic. Partenera sa de viata Olivia este insarcinata si cuplul este pe cale sa achizitioneze casa viselor. In sfarsit totul pare sa ii mearga ca pe roate lui Matt. Dar totul este dat peste cap atunci cand Matt primeste un ape telefonic inexplicabil si socant de pe mobilul Oliviei.

Filmat in Spania, El Inocente dispune de o distributie de exceptie. Mario Casas (The Invisible Guest, Chez moi) interpreteaza rolul principal al unui barbat care se trezeste captiv intr-un angrenaj infernal in ciuda vointei sale. Aura Garrido (The Body) o interpreteaza pe Olivia. Excelentul José Coronado vine sa completeze distributia.

Oriol Paulo, un specialist in genul thriller. Un alt atu al serialului El Inocente este prezenta lui Oriol Paulo la realizare si la scenariu. In acest thriller Mario Casas incearca sa isi demonstreze nevinovatia dupa ce este arestat intr-o camera de hotel in care se afla corpul fara viata al iubitei sale. Un film pentru care Oriol Paulo ar merita sa primeasca premiul Goya pentru cel mai bun realizator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *