De ce să te uiți la „Spenser Confidential” de pe Netflix? 3 motive

Mark Wahlberg revine in forta cu un nou lung metraj Spenser Confidential, difuzat in exclusivitate pe Netflix. Un film de actiune care mai are si cateva scene de comedie insa si care va deveni un succes cu siguranta, pe celebra platforma.

Mark este Spenser. Chiar daca Mark este foarte bun in comedii – „Ted” sau „Very Bad Dads”, Mark Wahlberg s-a remarcat si in filmele de actiune, filme in care alearga peste tot si ii omoara pe cei mai periculosi raufacatori.

Transformers, Max Payne… deja nu mai stim de cat ori a salvat lumea, o tara sau cel putin un oras. Fie ca este vorba despre Boston sau Massachussets, acolo unde s-a si nascut. De altfel, exact in orasul lui Benjamin Franklin, Edgar Allan Poe sau Edward Norton are loc actiunea din noul sau film.

Este vorba despre povestea lui Spenser, un politist care nu vrea sa fie atat de corupt ca si colegii sai, dar care cade in capcana si care ajunge pana la urma in inchisoare. La iesire, va trebui sa faca echipa cu Hawk, si va descoperi un enorm complot, pe care va incerca sa il dejoace cu toate fortele. Pentru a ajunge aici, se va folosi si de muschii sai, bineinteles.

Un film foarte bun de actiune asa cum ne place noua. Statisticile din anul 2019 de pe Netflix, au dezvaluit un lucru-un film foarte vizionat a fost 6 Underground, a lui Mark, bineinteles. O dovada a spectatorilor pentru filmele de actiune si nu doar de la cinema.

Spenser Confidential pare deci sa reuneasca toate ingredientele pentru a deveni un real succes. Are un casting foarte bun, dar il are ca realizator si pe Pater Berg. De ceva ani incoace, acesta face filme doar cu Mark, deci cei doi se afla pe un teren foarte bine cunoscut. La muzica se afla Steve Jablonsky. Acesta a semnat si soundtrack-ul de la Deepwater sau Battleship. Acesta s-a mai ocupat si de filmele in care Mark a mai jucat precum o saga minunata, cu cel mai mare succes… Transformers iti spune ceva?

Post Malone in primul sau rol. Este un alt mare atu al filmului care deja promite foarte mult cu castingul sau. Este vorba despre rapperul de 24 de ani, care in film se va infrunta cu Mark. Si chiar daca acesta a avut deja propriul sau rol in FishCenter Live sau si-a imprumutat vocea pentru Spiderman – into the Spider-verse, acesta este primul film de fictiune in care apare. Si tatuajele sale nu au fost eliminate in faza de post-production. Oare va juca pe atat de bine pe cate canta? Pentru a vedea, va trebui sa urmarresti neaparat acest film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *