Cum convertim un PDF în Word

Ai primit un document PDF si ai vrea sa il modifici? Descopera trei trucuri gratuite pentru a converti un PDF intr-un format Word.

La munca sau intr-un context personal, cel mai adesea documentele scrise sunt trimise in format PDF. Avantajul unui astfel de format este acela ca poate fi deschis de pe orice tip de aparat (computer, tableta, telefon) si permite pastrarea naturii documentului. In ziua de azi exista o multime de trucuri gratuite care ne ajuta sa transformam un document PDF in Word si astfel sa il modificam.

Descarca versiunea gratuita Adobe Acrobat DC
Adobe Acrobat DC, un editor PDF propune doua versiuni ale programului sau, Acrobat Reader DC si Acrobat Pro DC. Daca doresti doar sa vizualizezi, sa semnezei sau sa imprimi un document PDF atunci Acrobat Reader DC este cea mai buna optiune. Pentru a modifica ceva trebuie sa te inscrii la abonamentul Pro DC, de 17,99 europe luna. Acesta din urma iti pune la dispozitie o perioada de proba de 7 zile. Pentru a edita un document PDF va trebui sa il convertesti in format Word. Pentru asta, urmeaza etapele de mai jos:

– Descarca si instaleaza versiunea de proba Acrobat Pro DC pe computerul tau.
– Apoi, mergi la Fisier si alege documentul.
– Deschide PDF-ul si mergi apoi la Instrumente.
– Da click pe Exporta un fisier PDF.
– In meniul afisat Coverteste un format, selecteaza Word.

Nu uita sa anulezi cererea de abonament inainte ca cele sapte zile de proba gratuite sa se incheie.

Converteste un PDF in format Word cu ajutorul Google Drive
Google Drive face parte din acele servicii gratuite care propun o stocare online (Cloud) precum si instrumente de creare a documentelor asemeni Google Docs, Google Slides si Google Sheets. In plus, datorita Drive este posibil sa schimbi formatul PDF-urilor. Iata care sunt etapele de urmat:

– Odata ajuns pe Drive da click pe New in coloana din dreapta.
– Selecteaza Importa un fisier.
– In fereastra contextuala, care apare in dreapta ecranului deschide fisierul.
– Alege Deschide cu Google Docs.
– In Fisier da click pe Descarcare in format Microsoft Word.

Odata documentul deschis vei remarca unele schimbari in ceea ce priveste formatul si imaginile probabil vor fi eliminate. In schimb, textul va fi prezent, corect si modificabil.

Cum convertim un PDF in format Word prin intermediul serviciilor online gratuite
Exista si o multime de servicii online gratuite care ofera functionalitatea de convertire a unui PDF intr-un document Word sau alte formate. Iti recomandam PDFtoWord, foarte usor de folosit deoarece este de ajuns sa urmezi cateva etape simple pe care vi le enumeram mai jos :

-selecteaza fisierul PDF
– introdu adresa de e-mail
– da click pe converteste acum

Apoi, vei primi un e-mail care contine linkul de descarcare a fisierului Word. Poti folosi si alte programe precum PDFOnline, PDF2Doc sau PDFConverter.

Un comentariu la „Cum convertim un PDF în Word

  1. Un film cu bmovies intrigă și poveste relativ originale și interesante. Nu are acțiune propriu-zisă. Să nu vă așteptați la prea multe cadre. Are în prim plan o conversație între mai multe persoane axată pe ipoteza existenței unui om care trăiește (până în prezent) de câteva mii de ani. În ciuda lipsei de dinamism, este captivant. Se aseamănă mai degrabă cu o piesă de teatru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *