Ce tip de prieten ești în funcție de semnul astrologic?

Mai degraba leader, mai blanda, mai timida sau foarte sociabila… oare ce spune semnul tau astrologic despre personalitatea si despre prieteniile tale?

Capricorn. Capricornul este un semn foarte realist, cu picioarele pe pamant, foarte inteligent si logic. Deci o prietena Capricorn va face orice sa vada ca reusesti si ca iti vei vedea visurile indeplinite. Este o prietena ideala deci deoarece te va ajuta sa devii cea mai buna versiune a ta.

Varstor. Cei din semnul Varsator sunt persoane independente, originale si foarte populare. Au un cerc foarte mare de prieteni si sunt gata mereu sa se distreze in orice moment. O prietena in acest semn poate sa fie excentrica sau ii poate fi uneori frica sa isi arate emotiile. Cu siguranta nu te vei plictisi cu ea.

Pesti. Pestii sunt persoane amicale, empatice si bune ascultatoare. Se pot adapta foarte usor celor din jur deci sunt cele mai bune prietene. Din nefericire insa, sunt foarte sensibile si nu sunt foarte realiste. Sunt si misterioase si visatoare. O prietena Pesti este foarte fidela, dar si extrem de independenta.

Berbec. Cei din semnul Berbec, sunt persoane curajoase, entuziaste, optimiste si cinstite. Sunt deci compagononi de calatorie perfecti. Unei prietene din semnul Berbec nu ii va lipsi increderea si adora provocarile fizice. Dar din nefericire insa, uneori poate sa fie si cam impulsiva si chiar sa devina agresiva atunci cand ceva nu ii convine.

Taur. Nativele din semnul Taur sunt prietene generoase, demne de incredere, ambitioase si seducatoare. In acelasi timp, sunt rabdatoare, perseverente deci sunt si cele mai bune colege. In schimb, sunt destul de incapatanate si au uneori impresia ca lumea se invarte in jurul lor.

Gemeni. Gemenii sunt cele mai veritabile persoane. Deci vor fi mereu cinstite cu tine. Asta inseamna ca au o latura foarte blanda, dar ca prin natura lor duala, pot sa fie si foarte dure sau imprevizibile. Dar sunt si foarte inteligente- pot sa vorbeasca despre orice si vor sa invete mereu lucruri noi.

Rac. Nativele din zodia Rac sunt prietene foarte blande. Familia si prietenele sunt cele mai importante lucruri. Au o fire artistica, sunt creative si muncesc din greu.

Leu. Leii adora tot ce tine de actiune si de miscare. Dar este foarte important pentru nativele din aceasta zodie sa fie admirate si iubite.

Fecioara. Fecioara este o prietena logica si o fina observatoare. Este perfectionista, foarte organizata. Vrei cea mai sincera opinie? Ei trebuie sa i-o ceri!

Balanta. Balanta este o fire foarte diplomata. Poate sa vada lucrurile dintr-un punct de vedere diferit si asculta mereu foarte atent. Balanta va fi mereu alaturi de cea mai buna prietena a sa. Dar asteapta la fel de mult in schimb.

Scorpion. Cele din zodia Scorpion sunt persoane echilibrate dar foarte incapatanate- odata ce le intra ceva in cap, va fi foarte greu sa le faci sa isi schimbe parerea. Sunt fidele, dar pot sa fie si foarte posesive sau geloase.

Sagetator. Sunt persoane optimiste, vazand mereu latura pozitiva a lucrurilor. Sunt foarte generoase, dar uneori foarte directe, putand rani persoanele din jur.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?