Alimentele sănătoase de consumat între mese

Daca vrei sa slabesti sau sa te mentii in forma si daca ti se face cumva foame intre mese, poti apela la cateva alimente sanatoase care contin calorii minime. Descopera totul citind acest articol.

Telina. Telina contine 6 calorii pe 100 de grame. Este un aliment compus din 95% apa, care practic nu are nicio valoare calorica, mai ales din acest motiv.

Contine in jur de 30% din doza cotidiana de vitamina K si este delicioasa in sucurile smoothie alaturi de ananas atunci cand vrei sa slabesti.

Rucola. Rucola contine doar 10 kcal pe 100 de grame. Este un tip de leguma pe care trebuie sa o folosesti neaparat la salatele tale. O poti amesteca cu alte alimente slabe in calorii precum branza sau uleiul de masline si vei obtine cel mai bun preparat de consumat intre mese.

Albusul de ou. Albusul de ou contine doar17 calorii. Drept consecinta, chiar si persoanele care sunt la un regim mai strict il pot consuma. Singura recomandare, bineinteles, sa nu fie prajit.

Laptuca. Laptuca contine intre 10 si 20 de calorii pe 100 de grame, depinde de varietatea sa. Este o leguma bogata in vitaminele A si C, dar si in acid folic si fier. Daca o consumi in cantitate mare, silueta ta nu va avea de suferit.

Castravetele. 100 de grame de castravete contin 16 calorii. Un castravete este compus aproape in intregime din apa. De consumat deci fara moderatie in salate sau in apa infuzata.

Conopida. Conopida este o alta leguma foarte slaba in calorii. 100 de grame contin doar 25 de calorii. Pe de alta parte, este o leguma bogata in vitaminele C si K.

Rosia. Rosia contine in jur de 25 de calorii pe 100 de grame. Este bogata in licopen, in vitaminele A, C si B2, dar si in acid folic, in fibre, crom si potasiu.

Broccoli. Brocooli nu este doar o leguma savuroasa, ci si o leguma foarte slaba in calorii. Este alimentul preferat de foarte multe persoane care isi doresc sa slabeasca.

Popcornul. Ai impresia ca popcornul te face sa te ingrasi? Nu e chiar asa. Popcornul sarat contine doar 31 de calorii pe 100 de grame.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *